Skip to content

OVER MIJ

Noëll Verwey

Na veel ervaring opgedaan te hebben in de meubelbranche heb ik besloten om mijn droom te volgen. Het hebben van een eigen bedrijf waarbij ik mij als interieurarchitect en meubelontwerper voornamelijk richt op de particuliere sector. De diensten die ik aanbied hebben te maken met het geven van; interieuradvies, kleuradvies, het uitwerken van plattegrond en 3D tekeningen of de gehele begeleiding van een project van begin tot eind.

“Ik zie de uitdaging om tot een goed interieurontwerp te komen als het maken van een legpuzzel.”

Interieurarchitectuur

Ik ben een interieurarchitect en meubelontwerper. Als interieurarchitect is het mijn streven om ruimtes te ontwerpen waar iedereen zich op zijn gemak en prettig bij voelt. Waarbij ik de wensen van de klant verwerk in het ontwerp.

Ik zie de uitdaging om tot een goed interieurontwerp te komen als het maken van een legpuzzel. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op het gebied van het interieur en inrichting. Het is dan ook geen overbodige luxe is dat iemand met je meedenkt bij het tot stand komen van een goed ontwerp waar alle stukje op zijn plaats vallen. Wat resulteert in interieurontwerp wat de verwachtingen van de 

klant doet overtreffen.

Meubelontwerp

Als meubelontwerper is mijn stijl het beste omschrijven als modern functioneel met gebruik van kleur met een speels element. Een maatwerk meubelstuk maakt deel uit van het interieur. Om dit optimaal te benutten ontwerp ik meubelen die passen in de ruimte. Hierbij geef ik aandacht aan de volgende aspecten; functionaliteit, maakbaarheid, design en kosten. Dit om tot een goed ontwerp te komen.

Mijn inspiratie als interieurarchitect en meubelontwerper haal ik uit actuele en maatschappelijke thema’s en de omgeving om mij heen. Juist in de kleine dingen kan ik inspiratie vinden om deze vervolgens uit te werken tot een volwaardig interieur of meubelontwerp.