Skip to content

Uw ontwerpbureau in Breda

Nove-Design is uw persoonlijke ontwerpbureau in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het interieurontwerp van particulieren, waarbij wij altijd zoeken naar een unieke samenstelling die goed bij uw smaak past. Dat creëert rust, overzicht en een kant-en-klaar interieur dat geheel naar wens wordt vormgegeven. Als ontwerpbureau in Breda bieden wij een totaaloplossing, zodat u het volledig aan ons interieur architectenbureau kunt overlaten.

Ontwerpbureau Breda
Interieur architectenbureau

De diensten van ons ontwerpbureau in Breda

Vanuit ons ontwerpbureau in Breda leveren wij niet alleen een maatwerkpakket qua interieurontwerp, wij verzorgen het ook van begin tot eind. Dit wil zeggen dat wij de ruimte inventariseren, met u de wensen bespreken en vervolgens aan de slag gaan met een passend ontwerp dat we in de praktijk zullen realiseren. Dit wil zeggen dat wij de producten die we nodig hebben om het interieur vorm te geven zullen bestellen en waar nodig een van onze partners inschakelen. Doordat we tevens zelf over een meubelontwerper beschikken kunnen wij als ontwerpbureau in Breda specialistisch maatwerk leveren. 

Voor particulieren

Bij Nove-Design zijn we van alle markten thuis. Wilt u uw woonkamer opnieuw laten inrichten of uw hele woning dit graag toevoegen? Schakel ons ontwerpbureau in Breda in. Wij gaan heel graag voor u aan de slag, en zorgen dat het gehele interieur tot in de details verzorgd is.

Wij gaan graag de uitdaging aan  om samen met de klant tot een passend interieurontwerp te komen. Wij kijken naar duurzaamheid, creativiteit en een originele invalshoek om echt te verrassen. Dat maakt dat u altijd tevreden zult zijn over het uiteindelijke resultaat, u heeft immers te allen tijde volop inspraak!

 

Originele meubels

Een van onze speerpunten als binnenhuisarchitect is dat wij samenwerken met verschillende partners en daardoor zeer originele producten en meubels kunnen leveren. Deze sluiten uiteraard volledig aan op de sfeer en stijl in uw woning, en natuurlijk uw persoonlijke smaak. Met onze hulp creëert u gemakkelijk vervangen door het absolute een droominterieur, desgewenst met meubels op maat, die wij ook toevoegen voor u ontwerpen.