Skip to content

Uw originele meubelontwerper

Op het moment dat u zoekt naar maatwerk in meubels of meubels die 100% op uw smaak aansluiten, dan bent u normaliter aangewezen op meubelzaken. Daar is een hoop te vinden, maar of het precies die perfecte match met uw wensen is… dat is natuurlijk een uitdaging. Bespaar u de moeite van het uitzoeken en ontdekken, en schakel een meubelontwerper in die uw wensen realiseert. Daarvoor kan u bij Nove-Design terecht, uw maatwerk ontwerpbureau in Breda.

Meubelontwerper
Meubelontwerper

Meubelontwerper voor maatwerk meubels

Als meubelontwerper worden wij vaak geconfronteerd met bijzondere vraagstukken. Meubels op maat maken doen we immers precies zoals de klant het wenst. De meubels zijn immers een belangrijk onderdeel van uw totale interieur, en als wij met ons interieur architectenbureau uw gehele inrichting mogen verzorgen, dan moeten deze daar goed bij passen. Dit kunnen wij als meubelontwerper voor u verzorgen. Alle meubels realiseren wij samen met onze professionele partners. Dat wil zeggen dat u originele en innovatieve meubels kunt laten maken die naadloos aansluiten op het interieur van uw woning of onderneming. 

Voor particulieren en ondernemers

Het meubelontwerp van Nove-Design beperkt zich niet tot een bepaalde doelgroep. Als wij uw woning van een nieuw interieur mogen voorzien en daarin komen ook meubels ter sprake, dan pakken we dat natuurlijk graag op. Hetzelfde geldt voor als we bijvoorbeeld uw complete onderneming van een nieuw interieur mogen voorzien. wij staan voor u klaar! U maakt uw wensen kenbaar, wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen voor een prachtig resultaat waar u lang van zult genieten. Juist de kijk van onze specialisten op uw smaak zorgt voor een origineel resultaat waardoor u verrast zal worden.

Afspraak maken?

Kan onze interieurarchitect voor u aan de slag of heeft u interesse in een van onze andere diensten binnen het kader van de  binnenhuisarchitectuur? Het beste is om even samen te gaan zitten en alles door te spreken. Wij brengen graag in kaart waar u naar op zoek bent en wij zullen met allerlei prachtige suggesties komen die perfect matchen met uw voorkeur. Indien we dat met elkaar bepaald hebben, zullen we het in de praktijk in uitvoering brengen.

Onze meubelontwerper kan met elke vorm en wens uit de voeten. Of het nu om een tafel gaat of om complete rijen kasten, Nove-Design is hierin uw professionele partner. U krijgt de garantie op een schitterend resultaat dat uw dromen te boven gaat. Kom eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken!