Skip to content

Uw persoonlijke interieur architectenbureau

Nove-Design is een persoonlijke interieur architectenbureau gespecialiseerd als binnenhuisarchitect. Wij denken graag met u mee over een compleet nieuw interieur, of het nu uw woning of onderneming betreft. Nove-Design is namelijk zeer breed ingesteld en kan met alles uit de voeten. Juist de blik van een professionele interieurarchitect kan tot nieuwe inzichten leiden en voor een nog mooier resultaat zorgen.

Schakel ons interieur architectenbureau in voor een frisse blik en een creatieve aanpak van uw woon- of werkomgeving. Onze specialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan, wat natuurlijk volledig op basis van overleg gaat. Aan de hand daarvan bepalen we samen welke richting we opgaan en zo ontstaat er een resultaat waar u gelukkig van wordt. Wij denken met u mee en vullen dat aan met onze expertise, wat altijd een verrassend resultaat oplevert.

Interieur architectenbureau
Interieur architectenbureau

Interieur architectenbureau voor maatwerk meubels

Bij ons interieur architectenbureau heeft u te maken met professionals die als geen ander de perfecte match weten te vinden tussen het doel en uw wensen. Een specialistische aanvulling hierop is dat wij unieke meubels kunnen leveren, gezien wij tevens beschikken over een meubelontwerper die maatwerk meubels ontwerpt. Dit zorgt ervoor dat wij uw inrichting persoonlijk kunnen maken, want de meubels worden dan afgestemd op de rest van de ruimte. Dat doen we uiteraard ergonomisch, strak afgewerkt en geheel op maat, zodat u er echt trots op kunt zijn. 

Persoonlijk maatwerk

Ons ontwerpbureau in Breda staat voor u klaar om aan een ontwerp voor uw woon- of werkomgeving te beginnen. Op basis van onze gesprekken zullen we eerst alles uittekenen, zodat u op voorhand een duidelijk beeld krijgt van wat u kan verwachten. Vanzelfsprekend heeft u hier volledig inspraak op, want er is sprake van persoonlijk maatwerk. Dat geldt niet alleen voor de meubels, maar ook voor de inrichting, de producten die we gebruiken, de kleurstellingen, het lichtplan en nog veel meer. 

Dit alles begint met een goed gesprek. U kunt daarvoor vrijblijvend een eerste afspraak met ons maken, maar ook onze locatie bezoeken om inspiratie op te doen. Vanuit ons interieur architectenbureau gaan wij daarna direct voor u aan de slag. Meer weten? Heeft u specifieke vragen? Een afspraak maken of wenst u advies? Neem contact met ons op, we vertellen u graag alles over onze diensten!